Novosti

Rastući trendovi u dizajnu interijera hotela

Moderni hoteli pametno su se prilagodili brzim društvenim promjenama kreativnim rješenjima. U ovom postu obradit ćemo neke od najmarkantnijih trendova dizajna interijera koji oblikuju današnju scenu ugostiteljstva.

Lobiji zamišljeni kao dinamični višenamjenski prostori

Važnost ulaznih lobija raste, jer društveni susreti postaju sve ovisniji o ovom određenom hotelskom području. S novim trendom poslovnog putovanja, hotelska predvorja trebala bi pružiti višenamjenski prostor za prigodne, kao i formalne razgovore, rad na prijenosnim računalima, uključivanje različitih uređaja.

 

Karakteristike kupaonice poput banje

 

Kupatila su prestala da se doživljavaju kao pomoćne prostorije, prostori koje treba svesti na minimum, kako bi se proširili životni prostori. Suvremeni turist očekuje više nego što dobije kod kuće na svojim putovanjima. Ovo je sigurna metoda privlačenja gostiju.

 

Zamagljivanje unutrašnjih i vanjskih granica

Ovaj princip je dobro integrisan u niz usluga koje nude moderni vlasnici hotela, koji se bore da se unutarnje-vanjska tranzicija održi što je moguće eteričnijom. Drvene obloge, kameni ukrasi, bujno zelenilo, su samo neki od elemenata koji se koriste za oslobađanje napetosti gostiju hotela.

Izvor: HUBIH