O hotelu

Hotel je osmišljen kao otvoreni prostor s autentičnim dizajnom koji kombinira elemente bh. tradicije i jednostavnost i profinjenost švicarskog modela uređenja prostora.

Swissôtel Sarajevo ima 218 luksuzno opremljenih soba s panoramskim pogledom na centar grada i okolne planine. Također posjeduje najsuvremenije wellness i spa objekte, kao i dva restorana, od kojih je jedan Fusion koji će služiti tradicionalnu bosansku kuhinju sa dodirom međunarodne i orijentalne kuhinje.  U hotelu Swissôtel Sarajevo nalaze se, između ostalog, i četiri konferencijske sale opremljene najmodernijim elektronskim i telekomunikacijskim uređajima.

Hotel Swissotel Sarajevo s 5 zvjezdica ima suvremeno uređene sobe i nalazi se na izvrsnoj lokaciji, na 1,8 km od Latinske ćuprije i 2,1 km od Baščaršije. Hotelski restorani poslužuju jela međunarodne i orijentalne kuhinje. U cijelom objektu dostupan je besplatni WiFi.

Sve sobe i suitevi sadrže TV ravnog ekrana, pribor za pripremu kave i čaja, velike prozore s pogledom na grad te vlastitu kupaonicu s tušem bez praga.

Doručak se poslužuje u kafiću Café Swiss, koji tijekom cijelog dana nudi velik izbor jela za brz poslovni ručak ili lagane obroke. Gosti se mogu opustiti u salonu Swiss uz kavu i slastice.
U ovom hotelu ne poslužuje se alkohol.

Wellness područje obuhvaća 2 unutarnja bazena koji se nalaze na najvišim katovima i pružaju pogled na grad. Gosti mogu uživati ​​u kozmetičkim i spa tretmanima uz nadoplatu. Hotel nudi sobu za sastanke i poslovne sadržaje.

Hotel Swissotel smješten je pokraj trgovačkog centra City Center te u blizini fontane Sebilj, udaljene 10 minuta vožnje. Međunarodna zračna luka Sarajevo nalazi se na 8,1 km.

Detalji narudžbe