O hotelu

Hotel Radon Plaza s 5 zvjezdica nudi besplatni wellness centar koji uključuje fitness centar, unutarnji bazen, saunu, tursku kupelj i besplatni WiFi u cijelom objektu. U sklopu objekta na raspolaganju je besplatno parkiralište.

Sve sobe u hotelu sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana. Pojedine sobe uključuju prostor za sjedenje. Vlastita kupaonica obuhvaća velike prozore kroz koje prodire obilje prirodnog svjetla, kadu i bide. Na raspolaganju su ogrtači, papuče i besplatan kozmetički pribor.

Gosti mogu uživati ​​u panoramskom pogledu na grad iz rotirajućeg restorana na 15. katu, gdje se poslužuje doručak. Poslovni sadržaji uključuju 5 sala za konferencije u koje je moguće smjestiti 1000 osoba.

Gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata dnevno, frizerske usluge i salon za biljar. Gosti mogu naručiti uslugu pranja rublja i poslugu u sobu, a brojne masaže i tretmani ljepote dostupni su uz nadoplatu.

Hotel Radon Plaza nalazi se na 7 km od centra Sarajeva i lako je dostupan sredstvima javnog prijevoza. Zračna luka Sarajevo udaljena je 2,5 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

Detalji narudžbe