Prikaži sve 3 rezultate

DELUX madrac

299,15 KM1.035,90 KM
Kombinacija džepičastog jezgra, visokootporne HR pjene i memory pjene koja će Vašim leđima pružiti savršen oslonac tokom noći.
Sastav:
NAVLAKA/PLATNO BOYTEKS
MEMORY PJENA GUSTINE 50 kg/m3
HR PJENA GUSTINE 35 kg/m3
MEKANI 700 GRAMSKI FILC
DŽEPASTO JEZGRO VISINE 13 cm
SPUŽVA GUSTINE 30 kg/m3
Garancija 7 godina.

ERGONOMIC plus madrac

249,57 KM624,79 KM
Iskoristite svz udobnost džepičastog jezgra u kombinaciji sa hladno valjanom pjenom koje garantuje udobnost i dugotrajnost. Garancija 5 godina.

Nepromočiva zaštita za madrac

12,82 KM28,21 KM
Kada kupujete novi madrac, često uz madrac kupite i novi jastuk ili posteljinu. Ali postoji nešto što je znatno važniji dodatak novom i svakom drugom madracu, a to je zaštitna plahta za madrac. Korištenjem zaštitne plahte za madrac znatno se može produžiti vijek trajanja madraca. Zaštitna plahta štitit će krevet od svih vrsta tekućina, grinja, stjenica i drugih nečistoća i pružiti zdravo spavanje. Zaštitit će vaš madrac od bakterija i održavati ga uvijek suhim i zdravim. Nepropusno je za bilo koju tečnost i sprečava stvaranje neprijatnog mirisa zahvaljujući svojstvu disanja. Posjeduje mekani frotir vrhunskog kvaliteta. Zadnja površina je poliuretan. Zahvaljujući gumicama na bočnim stranama, potpuno prijanja uz madrac, ne klizi, elastičan i ne gužva se. Antialergijski je i antibakterijski. UPUTSTVO ZA PRANJE Može se prati na 90 stepeni ručno ili u veš mašini sa dosta vode. Nemojte hemijsko čistiti, nemojte koristiti izbjeljivač. Nemojte peglati jer se proizvod neće gužvati ni nakon pranja. 500 pranja zagarantovano.