Prikaži sve 2 rezultate

120x60 cm
140x70 cm

Madrac Basic Baby

101,71 KM127,35 KM

Visokoelastični madrac za Vaše najmiljije

Madrac Basic Baby je klasični madrac sa pjenom koji predstavlja osnovu ponude MojSan madraca za dječije krevete. Jezgra madraca se sastoji od PU pjene koja pruža dobar oslonac tijelu djeteta, pružajući osjećaj normalne tvrdoće ako je madrac upotpunjen latofleks podlogom. Platno navlake madraca je, antialergijsko i antibakterijsko, te istu nije moguće prati.  Madrac je zatvoren trakom po rubovima sa svih strana.
Madrac Basic Baby je namijenjen za dječije krevetiće ukupne je visine 16 cm. Kompaktan je madrac i kao takav će dobro pristajati krevetu Vaše djece.
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
120x60 cm
140x70 cm

Madrac Basic Baby Patent

118,80 KM152,99 KM
Madrac Basic Baby Patent Visokoelastični madrac za Vaše najmilije sa perivom navlakom!
Visokoelastični madrac za Vaše najmiljije Madrac Basic Baby je klasični madrac sa pjenom koji predstavlja osnovu ponude MojSan madraca za dječije krevete. Jezgra madraca se sastoji od PU pjene koja pruža dobar oslonac tijelu djeteta, pružajući osjećaj normalne tvrdoće ako je madrac upotpunjen latofleks podlogom. Platno navlake madraca je, antialergijsko i antibakterijsko, sa dodacima AloeVere te je istu moguće prati. Madrac Basic Baby je namijenjen za dječije krevetiće ukupne je visine 16 cm. Kompaktan je madrac i kao takav će dobro pristajati krevetu Vaše djece.
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page